Iets te vieren

Hele jaar open

Het gezellige strandpaviljoen waar je het hele jaar door terecht kunt!

Gratis parkeren

Gratis parkeren bij het strand van Hoek van Holland

Kindvriendelijk

Door 'Ouders van Nu' aangemerkt als zeer kindvriendelijk

Noord Noord West staat voor een ultiem strandgevoel! Een heerlijk wijntje of biertje in je hand terwijl de zon schijnt en het ruizen van de zee op de achtergrond. Als unieke feestlocatie op het strand van Hoek van Holland, bieden wij veel leuke arrangementen aan voor elke verjaardag of elk jubileum én voor elk budget!

Wij doen alles voor een te gek feest, overdag of ‘s avonds. Strandpaviljoen Noord Noord West ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt voor het geven van een spetterend feest in een mooie en heerlijke ambiance. Van bedrijfsfeestenreceptiesfamiliefeesten of een romantische bruiloft, maar ook voor een heerlijke barbecue. Kortom, een ideale feestlocatie met uitzicht op zee!

We hebben al vele mooie verjaardagsfeesten en jubilea mogen organiseren, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Het leuke aan ons terras zijn de vele verschillende hoekjes en makkelijk af te sluiten terrasdelen, waardoor een verjaardag vieren met kleinere gezelschappen ook een zeer exclusief karakter heeft.

Voor kinderen hanteren wij aangepaste prijzen en kunnen voor we kunnen voor hun zelfs een apart kinderbarretje of kinderbuffetje maken. Zelfs een complete snoeptafel!

Meer weten? Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kom langs of bel naar 0174 – 384048 dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met je.

Contact opnemen

Heb je vragen? Of wil je graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Liever telefonisch contact?